Åldersseriespelet 2022.

Spelet ger en fantasisk möjlighet för medlemmarna i distriktets klubbar att komma ut och träffa trevliga människor och mäta sina golfkunskaper på distriktets alla banor.
VÄLKOMNA TILL EN RIKTIGT TREVLIG GEMENSKAP!

Order of Merit i åldersseriespelen finner ni under respektive flik för de olika åldersklasserna.


Lars Göran Sohlberg,
Ringenäs GK
Ordförande

Åldersseriespel Damer 2022

Följande gäller för D50 2022.

Eftersom det bara är 4 lag som är anmälda till D50 blir upplägget att D50 spelar match.
Varje klubb får anmäla sex spelare till varje serieomgång.
Spelform 1 Foursome, 2 singlar, 1 Bästboll alla som matchspel samt DM som singel slagspel.

Lagen skall vara 6 spelare som tidigare men Kaptenen fördelar sina spelare till en foursomematch, två singelmatcher och en bästbollsmatch. Singlarna sätts efter handicap så att de av singelspelarna som har lägst handicap i resp lag går mot varandra.

Alla singelmatcher räknas och slutar senast på 18.e hålet och ger 1 poäng för vinst och 0,5 poäng för delning.
Flest antal poäng vinner lagmatch. Vinst av lagmatch ger 2 poäng och en delad lagmatch ger 1 poäng.
Vid lika antal poäng till lagen i serien görs delning på ”målskillnad” alltså flest individuella vunna matcher. Går det inte att särskilja ändå går flest antal vunna Foursome in. Och går inte det så blir det innebördes möte.

Omg 4 Singel slagspel och DM, vilket gör att alla spelare från distriktet som inte är med i serieomgången inbjuds till att spela om att bli Distriktsmästare.

Starttiderna är torsdagar från kl.13:00 (avvikelser kan förekomma, se tävlingsinfo).Sista omgången spelas med shotgun kl. 10:00 för att möjliggöra gemensam avslutning. Lagkaptenerna anmäler deltagarna med namn och Golf-ID till arrangerande klubb senast fyra arbetsdagar före spel. Arrangerande klubb utför lottning och publicerar en startlista, senast tre arbetsdagar innan spel.

Spelplatser:
Omgång 1 - Halmstad GK, 5/5 -
Omgång 2 - Falkenbergs GK, 2/6 -
Omgång 3 - Holms GK, 16/6 -
Omgång 4, DM - Varberg GK, 11/8 -
Omgång 5 - Halmstad GK, 14/9 -

I seriespelet för D50 deltar:
Varberg GK
Falkenbergs GK
Halmstad GK
Holms GK
Följande gäller för D60 2022.

Varje klubb får anmäla sex spelare till varje serieomgång. Totalt under 2022 kommer fem omgångar á 18 hål att spelas. Vid omgångarna för singelspel räknas de fyra bästa scorerna. Vid omgången för fyrboll räknas de två bästa scorerna. Omgång ett och tre som fyrboll och övriga omgångar är singelspel.

Omgång 4 av seriespelet är också DM, vilket gör att alla spelare från distriktet som inte är med i serieomgången inbjuds till att spela om att bli Distriktsmästare.

Starttiderna är måndag-torsdag från kl 13:00 (avvikelser kan förekomma, se tävlingsinfo). Sista omgången spelas som shotgun kl 10:00 för att möjliggöra gemensam avslutning. Lagkaptenerna anmäler deltagarna med namn och Golf-ID till arrangerande klubb senast fyra arbetsdagar före spel. Arrangerande klubb utför lottning och publicerar en startlista, senast tre arbetsdagar innan spel.

I seriespelet för D60 div.1 deltar:
Falkenbergs GK
Varbergs GK lag 1
Ringenäs GK
Laholms GK
Haverdals GK
Skogaby GK
Halmstad GK

Spelplatser division 1
Omgång 1 - Ringenäs GK, 2/5 FB -
Omgång 2 - Haverdal GK, 17/5 -
Omgång 3 – Laholm GK, 8/6 FB -
Omgång 4, DM - Skogaby GK, 17/8 -
Omgång 5, - Falkenberg GK 15/9 -

I seriespelet för D60 div.2 deltar:
Varbergs GK lag 2
Harabäckens GK
Rydö GK
Holms GK
Vinbergs GK
Hofgård GK

Spelplatser division 2
Omgång 1 - Harabäckens GK, FB 3/5 -
Omgång 2 - Holms GK, 18/5 -
Omgång 3 - Rydö GK, FB 8/6 -
Omgång 4 - Vinberg GK, 25/8 -
Omgång 5 - Hofgård GK 15/9 -
Följande gäller för D70 2022.

Varje klubb får anmäla sex spelare till varje serieomgång. Totalt under 2022 kommer fem omgångar á 18 hål att spelas. Vid omgångarna för singelspel räknas de fyra bästa scorerna. Vid omgångarna för fyrboll räknas de två bästa scorerna. Omgång ett och tre spelas som fyrboll och övriga omgångar är singelspel.

Omgång 4 av seriespelet är också DM, vilket gör att alla spelare från distriktet som inte är med i serieomgången inbjuds till att spela om att bli Distriktsmästare.

Starttiderna är måndag-torsdag från kl.10.00 (avvikelser kan förekomma, se tävlingsinfo). Sista omgången spelas som shotgun kl 10:00 för att möjliggöra gemensam avslutning. Lagkaptenerna anmäler deltagarna med namn och Golf-ID till arrangerande klubb senast fyra arbetsdagar före spel. Arrangerande klubb utför lottning och publicerar en startlista, senast tre arbetsdagar innan spel.

I seriespelet för D70 div I deltar:
Halmstad GK
Falkenbergs GK
Varbergs GK lag 1
Ringenäs GK
Haverdal GK
Laholms GK

I seriespelet för D70 div II deltar:
Varberg GK lag 2
Holms GK
Ullared Flädje GK
Vinberg GK
Skogaby GK

Spelplatser för div I och div II
Omgång 1 - Skogaby GK, FB 9/5 -
Omgång 2 - Holms GK, 24/5 -
Omgång 3 - Falkenberg GK, FB 15/6 -
Omgång 4, DM - Laholms GK, 18/8-
Omgång 5 - Vinberg GK, 7/9 -


Åldersseriespel Herrar 2022

Följande gäller för H22 2022.

Varje klubb får anmäla sex spelare till varje serieomgång. Totalt under 2022 kommer fem omgångar á 18 hål att spelas. Vid omgångarna för singelspel räknas de fyra bästa scorerna. Vid omgången av fyrboll räknas de två bästa scorer. Omgång tre spelas som fyrboll och övriga omgångar som singel.

Omgång 4 av seriespelet är också DM, vilket gör att alla spelare från distriktet som inte är med i serieomgången inbjuds till att spela om att bli Distriktsmästare.

Starttiden är måndag/fredag från kl 13:00 (avikelser kan förekomma, kolla tävlingsinfo). Sista omgången spelas som shotgun kl 10:00 för att möjligöra gemensam avslutning. Lagkaptenerna anmäler deltagarna med namn och Golf-ID till arrangerande klubb senast fyra arbetsdagar före spel. Arrangerande klubb utför lottning och publicerar en startlista, senast tre arbetsdagar innan spel.

Spelplatser
Omgång 1 - Vinbergs GK, 9/5 -
Omgång 2 – Ullared Flädje GK, 30/5 -
Omgång 3 - Haverdals GK, 12/8 -
Omgång 4, DM - Halmstad GK, 29/8 -
Omgång 5 - Varbergs GK, 16/9 -

I seriespelet för H22 deltar:
Varbergs GK
Ringenäs GK
Halmstad GK
Ullared-Flädje GK
Haverdals GK
Vinbergs GK
Skogaby GK

Följande gäller för H40 2022.

Varje klubb får anmäla sex spelare till varje serieomgång. Totalt under 2022 kommer fem omgångar á 18 hål att spelas. Vid omgångarna för singelspel räknas de fyra bästa scorerna. Vid omgången för fyrboll räknas de två bästa scorerna. Omgång 3 spelas som fyrboll, övriga omgångar är singelspel.

Omgång 4 av seriespelet är också DM, vilket gör att alla spelare från distriktet som inte är med i serieomgången inbjuds till att spela om att bli Distriktsmästare.

Starttiderna är från måndag-torsdag från kl 13:00 (avvikelser kan förekomma, se tävlingsinfo). Sista omgången spelas som shotgun kl 10:00 för att möjligöra gemensam avslutning. Lagkaptenerna anmäler deltagarna med namn och Golf-ID till arrangerande klubb senast fyra arbetsdagar före spel. Arrangerande klubb utför lottning och publicerar en startlista, senast tre arbetsdagar innan spel.

I seriespelet för H40 deltar:
Halmstad GK
Varbergs GK
Holms GK
Vinberg GK
Falkenbergs GK
Björnhults GK

Spelsplatser:
Omgång 1 - Halmstad GK, 10/5 -
Omgång 2 – Vinberg GK, 1/6 -
Omgång 3 - Varbergs GK, 20/6 -
Omgång 4, DM - Falkenberg GK, 22/8 -
Omgång 5- Holms GK, 9/9 -
Följande gäller för H50 2022.

Följande gäller för H60 2022.

Följande gäller för H70 2022.

Följande gäller för H75 2022.

Följande gäller för H80 2022.