Teen Tour & Hallandstouren 2022

Tävlingsprogram Teen Tour First & Hallandstouren 2022

 

 • Hallandstouren omgång 1, Lördagen den 14 maj - Ringenäs GK. Anmälan gör ni HÄR
 • Teen tour first omgång 1, samma tid och plats. Anmälan gör ni HÄR

 

 • Hallandstouren omgång 2, Söndag den 5 juni - Harabäckens GK. Anmälan gör ni HÄR
 • Teen tour first omgång 2, samma tid och plats. Anmälan gör ni HÄR

 

 • Hallandstouren omgång 3, Lördag den 18 juni - Rydö GK- anmälan gör ni HÄR
 • Teen tour first omgång 3, samma tid och plats. Anmälan gör ni HÄR

 

 • Hallandstouren omgång 4, Lördag den 30 juli - Ullared Flädje GK - anmälan gör ni HÄR.
 • Teen tour first omgång 4, samma tid och plats. Anmälan gör ni HÄR

 

 • Hallandstouren omgång 5, Söndag den 21 augusti - Skogaby GK - anmälan gör ni HÄR
 • Teen tour first omgång 5, samma tid och plats. Anmälan kommer inom kort.

 

 • Hallandstour omgång 6, Söndag den 11 september - Halmstad GK södra - anmälan gör ni HÄR.
 • Teen tour first omgång 6, samma tid och plats. Anmälan kommer inom kort.

 

 • Hallandstourfinalen spelas den 2 oktober på Varbergs östra. För att avancera till finalen krävs det att man spelat minst 3 deltävlngar på antingen Hallandstouren eller Teen tour (oavsett om det är first, future eller elit). En vecka efter sista deltävlingen på Hallandstouren och Teen tour så kommer en tävlingsanmälan göras för de spelare som kvalificerat sig. Om en spelare inte kan spela finalen kontaktar man Nicholas på nicholas.hgdf@outlook.com.

 

 

Tävlingsinformation

Teen Tour arrangeras av Svenska Golfförbundet och är riksomfattande juniortävlingar som spelas på tre nivåer: Elits, Future och First. Teen Tour är för dig som är mellan 13-21 år och har handicap 36 eller lägre. Samtliga tävlingar spelas scratch (utan hcp). Har ni frågor gällande Teen Tour är det Daniel Rosendahl på SGFs tävlingskansli för juniorer ni ska kontakta. HÄR finner ni hans kontaktuppgifter.

För att få spela på Teen Tour behöver du betala in en touravgift och det gör du via golf.se och MinGolf. Anmälan och betalning av touravgift öppnas under mars månad. Tävlingsanmälan till Teen Tour First görs även den på golf.se via MinGolf. Anmälan stänger ca. 2 veckor för tävlingen. Samtliga spelare måste registrera sig senaste tre dagar före tävlingen kl.12 via MinGolf. Genom att betala anmälningsavgifter registreras spelaren till tävlingen.

Vid efteranmälningar till Teen Tour skickas följande info i ett mejl till juniortavling@golf.se: Namn, golf-ID och vilken tävling som gäller. Vid avanmälan skickas namn och gällande tävling till samma adress.

Anmälan till Hallandstouren görs på golf.se via MinGolf eller via mail till: nicholas.hgdf@outlook.com. Anmälan stänger tre dagar före tävlingsdagen kl.12. Vid efteranmälan till Hallandstouren skickas följande info i ett mail till nicholas.hgdf@outlook.com: Namn, golf-ID och vilken tävling som gäller. 


Teen Tour First och Hallandstouren är två skilda tävlingar men spelas på samma bana i en gemensam kanonstart kl.9.00 varje tävlingsomgång. Båda tävlingarna anmäler man sig till via golf.se. Hallandstouren spelas i två åldersklasser: 0-12 år och 13-21 år. I klassen för 0-12 år (Rookie-klassen) kommer inga resultalistor att publiceras i linje med rekommenerationer från RFs regler för tävling för barn. I klassen för 13-21 år fördelas priser både efter en brutto och netto resultatlista. På Hallandstouren behöver spelarna själva inte betala tävlingsavgiften, utan den faktureras till hemmaklubbarna. 

Har ni har frågor och funderingar, hör gärna av er till: 

Nicholas Blomqvist
Idrottskonsulent Hallands Golfförbund
Mail:nicholas.hgdf@outlook.com
Tel. 070 2914 206

 

Övriga tävlingar

Svenska Golfförbundet anordnar följande tävlingar:
 
Teen Cup, Teen Tour First, Future & Elite, JSM Klubblag, Grand Opening, Skol-SM, ANNIKA Invitational Europe, ANNIKA Cup och Stenson Sunesson Junior Challenge,Du hittar mer information om dessa tävlingar på SGF's hemsida för juniortävlingar>>