D50

Stort Grattis Halmstad GK, segrande lag i D50 2019!

Följande gäller för D50 2020

Varje klubb får anmäla sex spelare till varje serieomgång. Totalt under 2020 kommer fem omgångar á 18 hål att spelas. Vid omgångarna för singelspel räknas de fyra av sex bästa scorer. Vid omgången för fyrboll räknas de två av tre bästa scorerna. Omgång ett och tre spelas som fyrboll, övriga omgångar är singelspel. Omgång 5 spelas dessutom 9 hål foursome där de två av tre bästa scorerna räknas.

Omgång 4 av seriespelet är också DM, vilket gör att alla spelare från distriktet som inte är med i serieomgången inbjuds till att spela om att bli Distriktsmästare. Omgången spelas med 18 hål singel med sex spelare från varje klubb, vilket är DM. 

Starttiderna är torsdagar från kl.12.30 (avvikelser kan förekomma, se tävlingsinfo). Sista omgången spelas som shotgun för att möjliggöra gemensam avslutning. Lagkaptenerna anmäler deltagarna med namn och Golf-ID till arrangerande klubb senast fyra arbetsdagar före spel. Arrangerande klubb utför lottning och publicerar en startlista, senast tre arbetsdagar innan spel. 

 

Spelplatser:

Omgång 1 - Halmstad GK, 7/5 - Startlista & resultat

Omgång 2 - Haverdals GK, 28/5 - Startlista & resultat

Omgång 3 - Varbergs GK, 11/6 - Startlista & resultat

Omgång 4, DM - Holms GK, 13/8 - Startlista & resultat

Omgång 5 - Falkenbergs GK, 10/9 - Startlista & resultat

I seriespelet för D50 deltar:

 Varbergs GK
 Falkenbergs GK
 Halmstad GK  
 Holms GK
 Haverdals GK 
 Halmstad Golfarena GK