Golftjej Halland

HGDF:s aktiviteter 2020

Golftjej Halland syftar till att via golfen skapa glädje och gemenskap hos juniortjejerna i Halland. Vårt mål är att ge dig ny kunskap, nya golfvänner och massvis med inspiration! Träffarna är för dig som är upp till 21 år och med handicap 54 eller lägre. 

Golftjej Halland, spel på olika banor

Med tanke på dessa oroliga tider har det ställt till det med Golftjej Hallands planering som var tänkt för 2020. Men nu under säsongen har vi dragit igång med spel på olika banor för att upprätthålla spel och gemenskap! Så längre ner på sidan hittar ni mera information kring detta!

Solheim cup för Golftjej Halland

Den 12 augusti på Haverdals golfklubb kommer vi ha ett Soleim cup-format för Golftjej Halland. Det innebär att vi kommer vara en heldag på Haverdals golfklubb med skills challenge på förmiddagen med olika utmaningar. Efter det kommer vi äta lunch på Haverdals golfkrog för att sedan spela matchspel på banan på eftermiddagen från kl 13:00. Vi kommer vara uppdelade i 2 lag precis som Solheim cup, vilket vi tror kommer bli riktigt skoj! Vi kommer att börja kl 9:00 på morgonen för att sedan avluta efter spel på eftermiddagen runt 18 tiden. Detta vill ni inte missa, så anmälan gör ni till Nicholas mejl nedan. Sista anmälan är 9 augusti!

 

Har ni frågor eller funderingar, hör gärna av er: 

Nicholas Blomqvist - nicholas.hgdf@outlook.com

Alla anmälningar mailas till Nicholas. 

 

SGF's och HGDF´s aktiviteter & tävlingar för tjejer 2020