Golftjej Halland

HGDF:s aktiviteter

Golftjej Halland syftar till att via golfen skapa glädje och gemenskap hos juniortjejerna i Halland. Vårt mål är att ge dig ny kunskap, nya golfvänner och massvis med inspiration! Träffarna är för dig som är upp till 21 år och med handicap 36 eller lägre. Ledarna för träffarna är: Madeleine Ziegert, Julia Lind, Julia Färm & Moa Storm Edholm.

4 maj, Ringenäs Golfklubb kl.9-12

Träffen innehåller tips på roliga övningar med fokus bunker, små tävlingar och givetvis utrymme för att lära känna nya golfvänner. Vi bjuder på mellanmål och träffen är kostnadsfri. Anmäl senast 2 maj.

1 juni Stafettgolf, Halmstad Golfklubb kl.9-12

Samma upplägg som första träffen men med fokus på roliga övningar som man kan göra i lag. Anmäl senast 28 maj.

6 juli Summercamp med Hallands Golfförbund - Halmstad Golfarena kl.9-18

Heldags läger fyllt med massa roliga aktiviteter både på och utanför golfbanan. Dagen kommer bland annat att innehålla roliga tävlingar med fina priser. Priset för lägret är 250 kr och faktureras till hemmaklubben. I priset ingår spel och träning på Halmstad Golfarena, lunch, två stycken mellanmål och middag. Anmäl senast 29 juni.

3 augusti Cirkusgolf, Haverdals Golfklubb kl.9-12

Samma upplägg som första träffen men med fokus på roliga och lite galna övningar. Anmäl senast 30 juli.

14 augusti, Tylösand, Future ProAM – se separat inbjudan nedan som PDF-fil. 

24 augusti tema Team work, Falkenbergs Golfklubb kl.9-12

Samma upplägg som första träffen men med fokus på team work. Anmäl senast 20 augusti.

9 november, Vinterläger med Hallands Golfförbund, Halmstad Golfarena kl.9-18

Samma upplägg som vinterlägret, fast med teama vinterträning. Priset för lägret är 250 kr och faktureras till hemmaklubben. I priset ingår spel och träning på Halmstad Golfarena, lunch, två stycken mellanmål och middag. Anmäl senast 2 november.

 

Har ni frågor eller funderingar, hör gärna av er till oss J

Madeleine madeleineziegert@gmail.com 072-743 42 63

Johan johan.hgdf@outlook.com 073-815 99 50

Alla anmälningar mailas till Johan. 

 

SGF's aktiviteter & tävlingar för tjejer 2019

ANNIKA Invitational Europe

Det är en internationell tävling för tjejer till och med 18 år. Tävlingen spelas 18-21 juni 2018 på Kungliga Drottningholms GK. Läs mer på: http://www.golf.se/annikainvitationaleurope 

ANNIKA Cup

ANNIKA Cup är en lagtävling för de mest lovande golftjejerna i Sverige. ANNIKA Cup arrangeras årligen i samband att Annika är i Sverige på sommaren och är ett kombinerat träningsläger och lagtävling för Sveriges 12 mest lovande 12-15 åringar.

Under tre dagar får spelarna lära sig hur Annika lade upp sin egen träning och hon delar med sig av sina bästa råd och tips för att entusiasmera de unga spelarna att verkligen våga satsa fullt ut på golfen. Läs mer om tävlingen HÄR och vad som krävs för att just du ska få en möjlighet till att bli uttagen till tävlingen.