Golfäventyret Cup

I år gör Hallands Golfförbund tillsammans med SGF en satsning på att förbättra och möjliggöra tävlingsverksamhet på alla nivåer för juniorer i Halland. Därför kommer vi i år att arrangera Golfäventyret Cup i samband med flertalet omgångar av Teen Tour First och Hallandstouren. Kommande omgång av Golfäventyret Cup är den 9 september på Halmstad GK i samband med omgång 6 av Teen Tour First och Hallandstouren.

Golfäventyret Cup, 9 september på Halmstad GK

Inbjudan till Golfäventyret Cup den 9 september på Halmstad GK

Den 9 september spelas Teen Tour First och Hallandstouren på Halmstad Golfklubb. I samband med det arrangeras Golfäventyret Cup för att skapa en spel och tävlingsdag på alla nivåer. Alla golfspelande juniorer (oavsett handicap eller ej) i distriktet är välkomna att vara med på denna roliga golfdag. Åldersgräns 5-21 år.

Dagens program

09:00 Kanonstart för Teen Tour First och Hallandstouren. Anmälan sker via MinGolf som vanligt för Teen Tour First och Hallandstouren.

10.00-13.00 Golfäventyret Cup

Spel och tävlingsaktiviteter i Golfäventyret Cup:

  • Spela 30-bana
  • Spela 50-bana
  • Övningar från Golfäventyret
  • Startkit till alla som deltar
  • Fika

Vi startar kl 10.00 med registrering och kör igång därefter. Vi håller på till ca 13.00 för dig som vill vara med hela tiden. Det går bra att vara med på alla aktiviteterna eller bara någon och du är välkommen även om du inte är medlem i någon golfklubb. Startavgift för Golfäventyret Cup är 50 kronor och då ingår tävling, pris, samt något litet att äta. Föräldrar följer med som markörer och hjälper till med säkerheten kring aktiviteterna.

Alla deltagare får deltagarpris och syftet är att det ska vara kul – inga resultatlistor finns på plats. Däremot kan du prova flera gånger och försöka förbättra ditt personbästa.

Anmäl dig till: josefin@odenring.se senast den 6 september.

Välkommen till en riktigt kul golfdag!

Halmstad Golfklubb & Hallands Golfförbund

 

Nedan hittar Ni en PDF-fil med inbjudan till Golfäventyret Cup. Dela gärna med dig av den till dina vänner så att ni kan få en riktigt rolig golfdag tillsammans!

Kommande omgång av Golfäventyret Cup

Spelas på Tönnersjö GK den 29 juli. Mer information kommer inom kort.