Golfäventyret Cup

2020 fortsätter Hallands Golfförbund tillsammans med SGF sin satsning på att förbättra och möjliggöra tävlingsverksamhet på alla nivåer för juniorer i Halland. Därför kommer vi i år att arrangera Golfäventyret Cup i samband med två omgångar av Teen Tour First och Hallandstouren.

Inbjudan till Golfäventyret Cup:
I samband med att spelas Teen Tour First och Hallandstouren arrangeras även Golfäventyret Cup (se datum nedan). Detta för att skapa en spel och tävlingsdag på alla nivåer. Alla golfspelande juniorer (oavsett handicap eller ej) i distriktet är välkomna att vara med på denna roliga golfdag. Åldersgräns 5-21 år.

Dagens program

09.00 Kanonstart för Teen Tour First och Hallandstouren. Anmälan sker via MinGolf som vanligt för Teen Tour First och Hallandstouren.

10.00-12.00 Golfäventyret Cup

Spel och tävlingsaktiviteter i Golfäventyret Cup:

  • Spela 30-bana
  • Spela 50-bana
  • Spela 100-bana
  • Övningar från Golfäventyret
  • Startkit till alla som deltar
  • Fika

Vi startar kl 10.00 med registrering och kör igång därefter. Vi håller på till ca 12.00 för dig som vill vara med hela tiden. Det går bra att vara med på alla aktiviteterna eller bara någon och du är välkommen även om du inte är medlem i någon golfklubb. Samtliga omgångar av Golfäventyret Cup är kostnadsfria. Vi bjuder alla deltagare på pris, samt något litet att äta. Föräldrar följer med som markörer och hjälper till med säkerheten kring aktiviteterna.

Alla deltagare får deltagarpris och syftet är att det ska vara kul – inga resultatlistor finns på plats. Däremot kan du prova flera gånger och försöka förbättra ditt personbästa.

Anmäl dig till: nicholas.hgdf@outlook.com senast tre dagar innan tävlingsdag. 

Välkommen till en riktigt kul golfdag!

Hallands Golfförbund

 

 

Nedan hittar Ni en PDF-fil med inbjudan till respektive omgång för Golfäventyret Cup. Dela gärna med dig av den till dina vänner så att ni kan få en riktigt rolig golfdag tillsammans!