Golftjej Halland

Hgdf's aktiviteter

Tjejgruppen
Tjejgruppen engagerar tjejer inom distriktet med olika aktiviteter.
Elitspelarna Madeleine Ziegert och Josephine Jansson är ledare.

 

2018 års träffar presenteras här inom kort.

 

Sommarläger - ALLA tjejer i Halland, 0-21 år, hcp +8,0-36,0 är välkomna! Vi garanterar en rolig dag fylld med roliga golfövningar, tävlingar, pyssel och korvgrillning på stranden. 

Vinterläger - ALLA tjejer i Halland, 0-21 år, hcp +8,0-36,0 är välkomna! Vi garanterar en rolig dag fylld med roliga golfövningar, tävlingar och andra aktiviteter.

 

Datum & plats för 2018 års läger presenteras här inom kort.  

SGF's aktiviteter

 

ANNIKA Invitational Europe
Det är en internationell tävling för tjejer till och med 18 år. Tävlingen spelas 18-21 juni 2018 på Kungliga Drottningholms GK. Läs mer på: http://www.golf.se/annikainvitationaleurope 

ANNIKA Cup

ANNIKA Cup är en lagtävling för de mest lovande golftjejerna i Sverige. ANNIKA Cup arrangeras årligen i samband att Annika är i Sverige på sommaren och är ett kombinerat träningsläger och lagtävling för Sveriges 12 mest lovande 12-15 åringar.

Under tre dagar får spelarna lära sig hur Annika lade upp sin egen träning och hon delar med sig av sina bästa råd och tips för att entusiasmera de unga spelarna att verkligen våga satsa fullt ut på golfen. Läs mer om tävlingen HÄR och vad som krävs för att just du ska få en möjlighet till att bli uttagen till tävlingen.

 

ÖVRIGA AKTIVITETER 2018

3-6 juli, Stenson Sunesson Invitational, Barsebäck GCC

10-14 juli, Lag-EM flickor, Forsgårdens GK

9-11 augusti, Anna Nordqvist Västerås Open, Västerås GK

16-19 augusti  Nordea Masters, Hills GK

I samband med dessa tävlingar kommer aktiviteter för Golftjej Sverige att arrangeras, vilket vi med Golftjej Halland kommer att bli inbjudna till. Mer information presenteras här framöver.