Ny idrottskonsulent på Hallands Golfförbund

Det är dags för vår nuvarande idrottskonsulent Josefin Odenring att ta sig an nya utmaningar.

"Jag vill tacka för 3,5 fantastiska år tillsammans med Er! Det har varit ett fantastiskt roligt och lärorikt jobb! Jag är glad och tacksam över alla jag lärt känns ute på klubbarna i Halland och all kunskap jag fått genom Er. Tillsammans har vi utveckla många delar och då tänker jag framför allt på Halland Junior Cup, Hallandstouren och åldersseriespelen. Tack för allt! Jag hoppas vi ses på golfbanorna framöver. Mig hittar ni främst på Västerås GK, så har ni vägarna förbi, kom gärna in och säg hej! Önskar er en fin golfsäsong!" Kram Josefin 

Josefin jobbar kvar på HGDF till den sista april, därefter tar vår nya idrottskonsulent Johan Hellberg över tjänsten från och med 1 maj. Vi hälsar Johan varmt välkommen till Hallands Golfförbund och är helt övertygade om att han kommer göra ett bra arbete och även vara en god förebild för våra juniorer i Halland. Här följer en presentation om Johan: 

Hej!  

Mitt namn är Johan Hellberg, jag är 25 år och uppvuxen i Halmstad. Under våren tar jag min kandidatexamen i idrottsvetenskap och ser därefter fram emot nya utmaningar här på Hallands Golfförbund. Inom golfen har jag en bakgrund som professionell spelare och med ett stort intresse för spelet hoppas jag kunna fortsätta utveckla distriktets verksamhet.

Har ni några frågor får ni gärna höra av er!

Med vänlig hälsning, Johan


Kontaktuppgifter 
Mail: johan.hgdf@outlook.com
Telefon: 0738159950 

Kommentarer