Tävling - HGDF styrelsegolf 2017 den 24 september på Rydö GK

Här är inbjudan till årets styrelsegolf för klubbar inom Hallands Golfdistriktsförbund där vi har möjlighet att spela, umgås och utbyta tankar. Lägg in det i er kalender redan nu. Vi träffas under året i olika mötesformer så detta är ett mycket bra tillfälle att spela tillsammans kombinerat med ett informellt erfarenhetsutbyte.

Som tidigare år är det styrelseledamöter eller kommittéordförande för klubbar tillhörande Hallands Golfdistriktsförbund. (Det är viktigt att det blir dessa, inga övriga utfyllnader i lagen) Vi har en lagtävling samt herr- och damklass individuellt för att de klubbar som inte får ihop lag kan vara med och tävla ändå. Lagklassen skall ha minst 3 och max 5 deltagare, lagets 3 bästa spelares resultat räknas. Ingen startavgift eller greenfee. Lunchen efter tävling betalas av HGDF. Spelformen är slaggolf med handicap shotgun start klockan 10.00. Det kommer att vara mycket bra priser så missa inte detta fina tillfälle att träffa kollegor.

Sista anmälningsdag är torsdagen 21 september klockan 12.00. Varje spelare går in på mingolf.se och söker tävling på Rydö GK och anmäler sig där. Anmäl dig till tävlingen HÄR.

Eventuella frågor besvaras av Mats Karlsson 0732011323 eller Rydö GKs kansli. Behöver ni bil kan ni boka det på kansliet 0345-210 46.

Välkomna som vi hoppas till en mycket trevlig aktivitet önskar HGDF och Rydö GK.

Kommentarer

Fler artiklar