Inbjudan till inspirationskväll om HandiGolf 31/5

Hallands Golfförbund tillsammans med Falkenbergs Golfklubb bjuder in alla klubbar i Halland till en kostnadsfri inspirationskväll om HandiGolf torsdagen den 31 maj kl.18-20 på Falkenbergs GK. 

Vi inleder kvällen med kaffe och smörgås i restaurangen från kl.17.30. Därefter fortsätter kvällens aktiviteter med föreläsning av Erik Blomqvist, grundare av Balance Golf, med fokus på skadefri golf. Därefter presenterar Falkenbergs GK och Skogaby GK hur de har startat och byggt upp sin HandiGolf-verksamhet. Under kvällen visas hjälpmedel upp och ni får chansen att testa de. Avslutningsvis kör vi en puttävling där vi utser bästa HandiGolf-puttaren i Halland. Alla kommer att tävla med samma fysiska handicap. Vilket handicap det är får ni fundera på, men ett fint pris utlovas!

Går ni i tankar på att starta upp en HandiGolf-verksamhet är det här ett perfekt tillfälle att samla kunskap och inspiration. Hjulet behöver inte uppfinnas på nytt utan när vi utbyter erfarenheter händer det stora grejer snabbt! 

Anmäl till Josefin Odenring via mail (josefin@odenring.se) senast måndag den 28/5.

Kommentarer