Halland Ladies

Nytt År

Ny gemenskap

Halland Ladies

Trivseltävling vid sju tillfällen

Nu ser vi fram emot det nya golfåret 2020 och hoppas att det ska bli en minnesrik säsong.

Först av allt blir det spännande att se hur våra nya hcp blir och sedan ska det blir roligt att se hur mottagandet av tävlingarna med Halland Ladies blir. Vi hoppas att ALLA klubbar hjälper till med ”marknadsföringen” så att vi blir riktigt många damer, i alla åldrar, som kan träffas och trivas på våra fina golfbanor i Halland.

Tävlingen är inte det viktigaste, däremot är det viktigt att vi får träffas och ha trevligt med varandra. Det blir inte alltför kostsamt eftersom greenfeen är reducerad med 50 % mot ordinarie avgift. Samåkning är också trevligt.

Om vi alla hjälps åt med att ta med vänner och bekanta till de sju tävlingsdagarna 2020, så kommer vi att lära känna ännu fler damer som älskar golf.

Inspirera de damer, som inte vågar tävla, så  att de vågar delta i Halland Ladies. Vi vill ju inte att de ska missa allt roligt som vi andra får uppleva. Halland Ladies spelas i tre klasser så att det ska passa de flesta damer som finns i klubbarna. Nu gäller det för Er alla att ”spana in” eller ”inventera” alla damer på Era hemmaklubbar samt att inspirera dem att delta.

Ge dem information om tävlingen och ta med dem till tävlingarna. Visst är det kul att träffas!

Vi ses på någon eller några av Hallands fina golfbanor.

Generella tävlingsreglerna finns på HGDFs Hemsida under Damer, där ni också snart kan finna Spelschemat för 2020.

Kommentarer

Fler artiklar